Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Ουσιαστικά αποτελεί εργαλείο το οποίο δημιουργεί την ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη ψηφιακή σας εικόνα, ενώ παράλληλα αναδεικνύει και μεταφέρει στον επισκέπτη όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επαγγελματικής σας ταυτότητας.

Για να καταστεί δυνατό στην Digital Aademy χρησιμοποιούμε την

  • Εξατομικευμένη Σχεδίαση
  • Ποιοτικό Περιεχόμενο
  • Άψογη εκτέλεση

Τα ανωτέρω βήματα είναι η συνταγή της επιτυχίας του αποτελέσματος, και σε αυτό συμφωνούν τόσο τα στατιστικά, όσο και οι πελάτες  που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τα project μας.

Δημιουργία Eshop

Συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με τη σταθερότητα ενός σωστά δομημένου CMS, δημιουργούμε το δικό μας custom eshop.
Παρέχουμε δυνατότητες όπως:

PWA ready

Βελτιστοποίηση που επιτρέπει τη λήψη του eshop ως εφαρμογή στο κινητό ή τον υπολογιστή. Βασικά της πλεονεκτήματα η δυνατότητα πλοήγησης εκτός σύνδεσης και η υποστήριξη εγγενών ειδοποιήσεων.

Adaptability and responsiveness

Χαρακτηριστικά θεμελιώδη για μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Παρέχουν τη δυνατότητα σε ιστοσελίδες και εφαρμογές να προσαρμόζονται στο μέγεθος της οθόνης της εκάστοτε συσκευής.

Data security

Δεν υπάρχει άμεση σύνδεση με τη βάση δεδομένων, τα dependencies, τα δεδομένα του χρήστη ή οποιαδήποτε άλλη ευαίσθητη πληροφορία, κάτι που εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων.

Code splitting

Διαχωρισμός του κώδικα του eshop σε διάφορα πακέτα ή στοιχεία που μπορούν στη συνέχεια να φορτωθούν κατά παραγγελία ή παράλληλα, κάτι που ελαχιστοποιεί τον χρόνο φόρτωσης του eshop.

Categories: