Ανέπαφο Ξεκλείδωμα Κλειδαριών Ξενοδοχείων

Οι εναλλαγές στις εφαρμοζόμενες τεχνολογίες τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ψηφιακής πρόσβασης και των ηλεκτρονικών κλειδαριών αρκούν για να χαρακτηριστεί η τρέχουσα περίοδος ως μεταβατική, και χρειάζεται προσοχή.

Μέχρι πρότινος εθεωρείτο πως οι ηλεκτρονικές κλειδαριές οι εφοδιασμένες με την τεχνολογία Near Field Communication (NFC) θα αποτελούσαν το νέο standard για την επικοινωνία με κινητά τηλέφωνα. Όμως οι εξελίξεις δεν κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακολούθησε η τάση να διαθέτουν οι ηλεκτρονικές κλειδαριές την δυνατότητα επικοινωνίας με κινητά τηλέφωνα μέσω Bluetooth Low Energy (BLE).

Είτε ψάχνετε να αναβαθμίσετε το σύστημα κλειδώματος, είτε χτίζετε μια νέα εγκατάσταση, έχουμε την ιδανική λύση για εσάς. Χρησιμοποιήστε τη λύση Mobile Access στην επιχείρησή σας και προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια μοναδική εμπειρία.

Οι μηχανικοί μας είναι πιστοποιημένοι από την διεθνούς φήμης εταιρία κατασκευής κλειδαριών Assa Abloy, καθώς και Tesa Assa Abloy και είναι σε θέση να κατασκευάσουν το δικό σας εξατομικευμένο application  για το ξενοδοχείο σας.

Categories: