Εισαγωγή

Το σεμινάριο “Learn and Understand Javascript & AngularJS” διοργανώνεται από την ειδικευμένη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Digital Academy που δημιουργήθηκε από την Ομάδα Εισηγητών του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Πολυμέσων του ΕΜΠ. Είναι ένα εντατικό σεμινάριο που πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη μέθοδο της Τηλεκπαίδευσης, επιτρέποντας στον εκπαιδευόμενο να παρακολουθήσει ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα κατάρτισης από το σπίτι του ή το γραφείο του ή από το χώρο της επιλογής του και το χρόνο της επιλογής του, μέσω Internet.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο από το εργαστήριο, έτσι ώστε να συνδυάζει υψηλού επιπέδου θεωρητική γνώση αλλά και τρόπους σχεδιασμού και υλοποίησης web εφαρμογών χρησιμοποιώντας την αρκετά δημοφιλή και ισχυρή javascript, η οποία είναι platform & browser independent, σε συνδυασμό με το επαναστατικό javascript framework της google, το AngularJS.

Το σεμινάριο απαρτίζεται από 13 ενότητες που ολοκληρώνονται σε διάστημα 13-15 εβδομάδων και αντιστοιχεί σε 140-160 ώρες μαθήματος.